OSDORPPLEINFLAT

De vraag van de woningbouwvereniging was om de te grote en hol klinkende entreehal van de Osdorppleinflat een nieuwe allure te geven en gezelliger te maken. Liefst met behoud van de originele gele tegelvloer. Uitgangspunt is geworden de rust én uitbundigheid van tuin. Het kleurverloop is geïnspireerd en toegepast als in een Japanse houtsnede.

Door de hol klinkende binnenruimte was behoefte aan veel geluiddempend materiaal. Gekozen is om de liftschachten rondom te bekleden met geluiddempende en brandwerende houtplaten. Om de ver naar achteren gesitueerde achterwand van 8m x 5m toch duidelijk in het zicht te houden, is gekozen voor een bloemen schildering op een grote halve cirkel van semi bladgoud. Deze schildering is door Kunst & Kleur in samenwerking met NetEcht tot stand gekomen.

Om de ruimte uitnodigend te maken voor burencontact is er achterin een zitje gecreëerd.
Oplevering 2007

Terug naar overzicht

Interesse?
NEEM contact op

Klik hier
Website laten maken door Modual.